Omega Watch replica
Kennel Winton

VÅRE TISPER


N UCH
WINTON ALL IN

(Ch Winton The Winner Takes It All - Barecho Catch And Release)


Født: 26.10.2014
HD: A
Øyne: Uten anmerkning (august -20)
Gonioskopi: Mild PLD

Allina er vår heftige sorte dame. Hun har masse fart, jaktlyst, er en ivig apportør og har stor vannpasjon. Inne er hun en hund som vi ikke merker at er i hus. Og hadde hun fått bestemt - så hadde noen klappet på henne hele tiden!

___________________________________________________________________________________________


C.I.E. NORD UCH WW-17
SPRINGTREND SILVER SHADOW

(Ch Winton The Winner Takes It All - Springtrend For Your Eyes Only)

Oppdretter: Snorre Aslaksen
Medeier: Vibeke Paulsen

Født 20.11.2013
HD: B
Øyne: Uten anmerkning (august -20)
Gonioskopi: Mild PLD

Julie kom til oss i mai-17. Hun er en av Felix's vakreste døtre, en hund vi alltid har syntes mye om. Vi er hennes oppdretter evig takknemlig for at hun fikk komme til oss. Her er hun en hund vi setter stor pris på som familiehund med et utrolig behagelig vesen som sin far. I flokken vår tar hun mer og mer rollen som leder, og den eneste måten vi merker dette på er de andre hundene sin økende respekt for henne. Alt dette uten at det har vært så mye som en liten diskusjon hundene imellom. Julie er en fascinerende hund med utrolig stor selvsikkerhet, og hun er en veldig enkel hund å ha.
Julie har skrevet seg inn i historiebøkene med fantastiske resultater fra utstillingsringen! Hun er den eneste innen rasen fra Norge som har blitt Best I Rasen på verdens største hundeutstilling Crufts - som attpåtil arrangeres i rasens hjemland. Hun er blitt Verdens Vinner, hun har vunnet gruppen flere ganger på Norsk Kennel Klubs utstillinger og hun har i noen måneder ligget som nr 2 på Bamselisten (listen over mestvinnende hund i Norge av alle raser). Dessverre gikk hun glipp av de siste og avgjørende utstillingene det året pga valpekull.

____________________________________________________________________________________________


N UCH SEU(u)CH SEJV-19
LORDSETT DOLLY DAYDREAMER

(Ch Beresford Wild West Hero - Ch Lordsett White Wedding)

Oppdretter: Katarzyna Ksiazek
Eier: Hege Sagmyr

Født: 22.10.2017
HD: A
Øyne: Uten anmerkning (januar 2021)

Noomi er resultatet av kjærlighet ved første blikk! Vi hadde ingen planer om å ha en tispe til, men etter å ha sett bilder av henne så var hun ikke til å glemme. Og vi var så heldige at hun ble vår! Noomi er en utrolig trygg, sosial og utadvendt jente som alle faller for. Vi gleder oss til å følge utviklingen hennes videre.

_________________________________________________________________________________________________


N UCH SEU(u)CH
WINTON STATE OF THE ART

(Ch Astrospring's Orion - Ch Springtrend Silver Shadow)

Født: 01.10.2018

HD: A/B
Øyne: Uten anmerkning
Gonioskopi: Mild PLD

Henna er tispevalpen vi valgte å beholde fra Julie sitt første kull hos oss. Hun er en veldig glad og hengiven frøken med en hale som nesten alltid logrer. Henna er godheten selv, og blant de snilleste hundene vi har hatt. Hun elsker å vise seg frem i utstilllingsringen, og gjerne med et tempo som ikke alltid passer Vanjas korte ben! Her hjemme er hun stort sett en rolig hund vi ikke merker så mye til, men med en gang hun øyner håp for at det skal skje noe, er hun superklar i løpet av et halvt sekund! Henna er norsk og svensk utstillings champion, og vi har hatt henne med på flere jaktturer. Vi ser fram til å jobbe mer med jaktbiten, da hun er en veldig oppmerksom hund som har utrolig fin kontakt med fører.

_______________________________________________________________________________________________

TRISMATOS THIRD TIME LUCKY

(Ch Trismatos The Winner Takes It All - Trismatos White Lily)

Født: 19.06.2021
HD:
Øyne:

Oda flyttet hjem til oss i slutten av august -21. Hun har så langt overgått alle våre forventninger - hun er nok den mest uredde, åpne og frampå valpen vi noen gang har hatt. Hun elske alt og alle! Halen logrer hele tiden, og hun elsker å trene kontakt og lydighet. Før hun var 3 måneder så spontanapporterte hun si første varme fugl. Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med Oda, og se hva vi får til med henne.

 
www.aktiweb.no
mangadexmangadex